Дългогодишен опит Качествено обслужване Доволни клиенти

Добре дошли на страницата на финансово-счетоводна компания "КАРТЕЛ" - една от първите счетоводни къщи, създадени след пазарните промени в страната. Опитът, натрупан през годините в различни аспекти на счетоводното обслужване и екипът от висококвалифицирани специалисти са гаранция, че Вашата фирма ще получи оптимален пакет услуги, ако изберете да работите с нас.

С какво можем да Ви бъдем полезни?

На първо място имаме компетенциите да преценим от каква услуга се нуждае Вашата фирма, независимо в кой бизнес отрасъл работите. Вземайки под внимание конкретните специфики на предприятието, можем да предложим качествен продукт, който да помогне на бизнеса Ви да се развива, без излишно натоварване на бюджета. Административната тежест ще бъде поета изцяло от нас.

Екипът счетоводители, юристи, системни администратори, коректори и преводач борави професионално с действащото счетоводно и данъчно законодателство. Стараем се да се развиваме постоянно, следим и прилагаме своевременно измененията в актуалната правна уредба. Можем да съдействаме в управлението на човешките ресурси, като обслужим дейностите, свързани с трудови отношения и администриране на персонал. Офисът ни е разположен в София, но работим и по електронен път. Можем да подготвим цялата документация, която Ви е необходима и да Ви представляваме пред съответната институция. 

Защо да изберете счетоводна къща "КАРТЕЛ"?

Екипът ни е опитен, мотивиран и регулярно преминава през повишаване на квалификацията, за да Ви осигури адекватно обслужване при динамично променящите се пазарни условия. Работим добре организирано в екип, което позволява да получите качествен продукт в рамките на определения срок. Задължително се съобразяваме с Вашите нужди и изисквания, и предлагаме адекватни мерки за справяне с административните казуси, които съпътстват дейността на фирмата. Лоялност, коректност и конфиденциалност за нас не са просто думи, а задължителни етични стандарти. През годините сме доказали своя професионализъм и опитност, доказателство за което са дългосрочните ни партньорства. Делегирайки счетоводните и административно-правни дейности на нас, Вие спестявате време и ресурс, ценни за управлението на Вашия бизнес. Не се колебайте да ни гласувате кредит на доверие! Ние ще го приемем с необходимата отговорност.